Vouwwand Hout

Published Feb 23, 21
5 min read

Table of Contents


Vouwwand Hout

Maatwerk Kwaliteit Politiekeur Laat onze vakmensen een vouwwand in uw serre of buitengevel plaatsen en laat het buitengevoel naar binnen. Onze vouwwanden zorgen voor een vloeiende overgang tussen binnen en buiten met een maximale opening. Met glazen vouwwanden geniet u het hele jaar door van uw terrasoverkapping, serre of tuinoverkapping.

Vergroot uw woongenot met glazen vouwwanden op maat gemaakt en met zorg geplaatst door Lumalux. Vraagt u zich af of een glazen vouwwand voor u geschikt is? Voor iedere gevel, terrasoverkapping, serre aanbouw of tuinoverkapping bieden wij een passende oplossing. Met een vouwwand van glas geniet u het hele jaar door van het uitzicht op uw tuin.

Met een vouwwand profiteert u ook van extra geluidsisolatie en warmte isolatie - harmonicawand. Zo houdt u uw woning op de warme zomerdagen binnen koel en in de winter warm. Heeft u een terrasoverkapping in de tuin of aan uw huis en wilt u hier graag het hele jaar van kunnen genieten? Een overkapping in de tuin met vouwwanden werkt warmte isolerend, waardoor u ook in de koude maanden gebruik kan maken van uw terras.

De vouwdeuren van Lumalux voor een terrasoverkapping of tuinkamer zijn verkrijgbaar in verschillende materialen als hout en aluminium van hoge kwaliteit. Onze vouwwanden (die ook wel harmonicadeuren genoemd worden) zijn geschikt voor diverse toepassingen. Daarom bieden oplossingen op maat voor particulieren en bedrijven. Vergroot bijvoorbeeld de ruimte van uw horecagelegenheid met glazen terraswanden - espero paneelwand.

Vouwwand

Vouwwand BinnenPaneelwand Prijs
Pas een vouwwand binnen toe om een ruimte te scheiden of bijvoorbeeld een rookruimte te creëren. Een vouwwand van glas isoleert goed en houdt de warmte in de koude maanden binnen. Het ontwerp en materiaal wordt volledig op maat gemaakt, passend bij uw in- en exterieur (harmonicawand). Heeft u een eigen woning? Het toepassen van een glazen vouwwand zorgt voor een waardestijging van uw huis.

Buitengevel Veranda Tuinoverkapping Serre Tuinkamer Balkonbeglazing Balkonbeglazing voor de woningbouw Winkelentree Scheidingswand binnen Buitengevel met ruime opening naar het terras Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan een vrijblijvende afspraak. Onze vouwwanden zijn leverbaar met kozijnen van hout, aluminium of een combinatie hiervan. Een vouwwand van glas maken wij voor u op maat, daarom kijken wij samen met u naar de toepassing van de vouwwand en kiezen we het geschikte materiaal en ontwerp.

Glazen VouwwandPaneelwand Prijs


Ook glazen schuifdeuren behoren bij ons tot de mogelijkheid. Met onze systemen heeft u in een handomdraai toegang vanuit uw woning naar uw terras, balkon of tuin en zorgen we voor optimale klimaatbeheersing. In de zomer houdt u het lekker koel en in de winter warm. Kies voor vakmanschap, een goede service en topkwaliteit.

De Sunflex SF 55 glazen vouwwand zorgt voor meer lichtinval en het ultieme gevoel van ruimte en vrijheid. De glazen vouwwand is een geïsoleerd systeem en daarom bij uitstek geschikt voor balkons, overkappingen, woningen, appartementen, winkels en kantoorpanden. Stel de vouwwand zelf samen door te kiezen uit diverse systeemkleuren en toebehoren.

Paneelwand

De Sunflex SF 55 wordt standaard uitgevoerd in hoogwaardig en onderhoudsvrij aluminium. Tussen deze aluminium profielen met een inbouwdiepte van 55 mm wordt HR++ glas aangebracht. Voor een nog betere isolerende werking biedt HR+++ glas uitkomst. glazen paneelwand. De vouwdeuren zijn zowel naar binnen als naar buiten te openen. Ook is het mogelijk om de vouwdeuren zowel naar één als naar twee zijden te schuiven.

Glas handelaar Glashandelaar Buys staat klaar voor zowel de particulieren als de zakelijke markt - glazen paneelwand. Wij bieden u kwaliteitsproducten op maat gemaakt met een top service. Design interieurglas Een unieke uitstraling creëren in uw huis daarvoor kiest u voor architectuur glas of design glas. Een glazen muur of glazen trap wordt een eye catcher in uw huis.

Glas laten snijden, polijsten of een logo er in graveren, wij van Buys Glashandel helpen u graag verder. Online showroom Ontdek meer over de projecten die wij voor u kunnen uitvoeren. In de online showroom vindt u een groot overzicht van alle glas opdrachten die wij in het verleden hebben ontwikkeld.

Glazen vouwwand voor uw veranda creëren een extra kamer in uw huis. De ruimtelijke, lichte en open tuinkamer geven u . De grote glazen wand brengt veel licht naar binnen en geeft u een goed uitzicht over uw tuin. Geniet het hele jaar van uw tuinkamer die uiterst geschikt is om in te eten, een gezellige avond in te borrelen, te studeren of te gebruiken is als extra woonkamer.

Vouwwand Binnen

Of om ’s avonds de ruimte wat af te koelen met frisse wind. U kunt er met glazen vouwwanden voor uw veranda kiezen om ze in verschillende standen open te zetten; helemaal open, gedeeltelijk, of helemaal niet. Dit biedt veel mogelijkheden voor het voor- en najaar als de temperaturen in Nederland erg wisselend is.

Bespreek met een van onze specialisten de mogelijkheden in de showroom. Deze is uitsluitend te bezoeken op afspraak. Wij hebben ook glazen wanden voor uw veranda. Benieuwd naar de mogelijkheden? .

Harmonicawand BinnenGlazen Paneelwand


Een serre moet passen bij de woning. Dat geldt ook voor een terrasoverkapping, tuinkamer, vouwwand of schuifpui (glazen vouwwand). Dat betekent zoeken naar een eenheid met de bestaande woning. Dus kun je niet toe met standaardontwerpen. Geen probleem. Maatwerk maken doen we het liefst. De producten van De Boer Serrebouw zijn opgebouwd uit profielen van hoogwaardig aluminium, gelamineerd hout of een combinatie van beide.

Een garantie voor de beste isolatie en het minste onderhoud. Kwaliteitsmateriaal en dat zie je. De aanleg van een serre, tuinkamer of terrasoverkapping is nooit standaard. Iedere situatie is anders. De afwerking op details maakt het verschil. Daar kijken we scherp naar. Een topproduct aangelegd door topmonteurs die verder kijken dan hun neus lang is.

Paneelwand Prijs

Onze Duitse leverancier is al jarenlang wereldwijd marktleider op het gebied van onder andere aluminium serres en vouwwanden. Topproducten met thermisch onderbroken en volgeschuimde profielen. Resultaat: woonkamerkwaliteit van het hoogste niveau.

Navigation

Home

Latest Posts

Naambordjes - Naambordje Voordeur

Published Jul 30, 21
6 min read

Hangkast Badkamer

Published Jul 29, 21
6 min read

Expert In Inbouwspots

Published Jul 22, 21
6 min read